kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Balázs Éva (szerk.) - KACSÁBÓL ÉS LIBÁBÓL KÉSZÜLT FINOMSÁGOK - A FRANCIA KONYHA REMEKEI -

KACSÁBÓL ÉS LIBÁBÓL KÉSZÜLT FINOMSÁGOK - A FRANCIA KONYHA REMEKEI -

Balázs Éva (szerk.)

Geopen , Megjelenés: 2007. január 01.
Könyv
 
Ínyenc pecsenyék nem túl zsíros, puha vagy illatos húsú kacsa- és libafajtákból sok fortéllyal, ötlettel az előkészítéshez és a sütéshez. Részletes leírások és étvágygerjesztő fotók a vörösboros-lencsés kacsaszeletektől a zöldséges libaropogóson át egészen a...

1890 Ft 1990 Ft
5%
Szállítás: 2-5 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1758 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Ínyenc pecsenyék nem túl zsíros, puha vagy illatos húsú kacsa- és libafajtákból sok fortéllyal, ötlettel az előkészítéshez és a sütéshez. Részletes leírások és étvágygerjesztő fotók a vörösboros-lencsés kacsaszeletektől a zöldséges libaropogóson át egészen a cseréptálas libapástétomig.
Könyv adatok
Cím: KACSÁBÓL ÉS LIBÁBÓL KÉSZÜLT FINOMSÁGOK - A FRANCIA KONYHA REMEKEI -
Szerző: Balázs Éva (szerk.)
Kiadó: Geopen
Oldalak száma: 64
Megjelenés: 2007. január 01.
ISBN: 9639765269
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet