kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Dús Ágnes (szerk.) - Egytálételek - Főzőiskola ínyenceknek - Le Cordon Bleu

Egytálételek - Főzőiskola ínyenceknek - Le Cordon Bleu

Dús Ágnes (szerk.)

Vince Kiadó , Megjelenés: 2008. január 01.
Könyv
 
Az egytálételeket szinte az egész világot mindenüttkedvelik, mert ízletesek és egyszerűen elkészíthetők.Ez a könyv különböző országok különlegesen jóízűreceptjeit kínálja, mint a lazacos-rombuszhalasfricassée vagy a báránygulyás paradicsomszószban, amarhahús flamand...

1515 Ft 1595 Ft
5%
Szállítás: 2-5 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1409 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Az egytálételeket szinte az egész világot mindenüttkedvelik, mert ízletesek és egyszerűen elkészíthetők.Ez a könyv különböző országok különlegesen jóízűreceptjeit kínálja, mint a lazacos-rombuszhalasfricassée vagy a báránygulyás paradicsomszószban, amarhahús flamand módra vagy az angol lancashire-ibárányegytál ropogósra sült burgonyával. Lepje megbátran családját ezekkel a nemzetközi specialitásokkal!
Könyv adatok
Cím: Egytálételek - Főzőiskola ínyenceknek - Le Cordon Bleu
Szerző: Dús Ágnes (szerk.)
Kiadó: Vince Kiadó
Sorozat: Le Cordon Bleu
Oldalak száma: 64
Megjelenés: 2008. január 01.
Kötés: Fűzött
ISBN: 9789639731202
Méret: 240 mm x 210 mm x 10 mm
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet