Bővebb ismertető
Stahl magazin - az ikonikus gasztrolap, amit tízezrek vásároltak, százezrek olvastak, és milliónyian főzték a receptjeit. Mintául szolgált sok gasztroújságnak, de egyvalamiben egyedülálló maradt: a receptek sokszoros tesztelésen mentek át, ezért sosem okoztak csalódást.
Ez a kötet nem csupán egyszerű válogatás a magazin legkedveltebb csokoládés édességeiből, hanem mindegyikhez kínál egy-egy új, szellemes variációt is.
Szeretted a csokis-mogyorós kekszet? Itt a receptje! De próbáld ki azt is, amikor egy-két plusz hozzávalóval sütés nélküli, gyors banánlepény lesz belőle! Gyakran készítetted a fekete-erdei palacsintát? Akkor biztos érdekel, hogyan készül az alkotóelemeiből villámtempóban fekete-erdei császármorzsa. Vagy kipróbálnád, miként változik át a sokak által rajongva szeretett kávés krémmel töltött marcipános fatörzs fenséges párizsi rakott piskótává?
Ez nem csupán a Stahl magazin-olvasók legimádottabb receptjeinek tárháza, de egyúttal ötletadó barangolás, gondolatébresztő főzőiskola is.
Az is szeretni fogja, aki már ismeri, és az is, aki most találkozik először Stahl Judit konyhájával.
Stahl Judit (Budapest, 1968. november 26. –) magyar televíziós műsorvezető, üzletasszony. 2015-ben a Forbes őt választotta a 8. legbefolyásosabb magyar nőnek az üzleti életben.
Szülei Stahl János (1939–2008) matematikus, egyetemi tanár és Balás Éva. Középiskolai tanulmányait az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégiumában végezte, biológia tagozaton. A középiskola után a Színház- és Filmművészeti Főiskola rendezői szakára felvételizett. 1988–1992 között, szülei nyomására, a főiskolával párhuzamosan cukrászatot tanult. 1989–1994 között a Magyar Televízió szerkesztő-riportere, 1997–2002 között a TV2 szerkesztő-műsorvezetője volt. 2004 óta a Kulinária Kiadó tulajdonosa.
2001-ben házasságot kötött Bohus Csabával. Egy lányuk született; Hanna (2004).